Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Euro Hockey League (EHL)

03 april 2024

Amsterdam, 03.04.2024
Afgelopen Paasweekend maakte de Euro Hockey League (EHL) een terugkeer naar Amsterdam, en Porsche Centrum Amsterdam was er bij, vol trots en enthousiasme. Porsche Centrum Amsterdam is trotse partner van de Amsterdamsche Hockey & Bandy Club, een van de grootste en succesvolste hockeyclubs van ons land. Het eerste damesteam van AH&BC is in 2023 niet alleen landskampioen geworden, maar veroverde ook de titel van Europees kampioen tijdens het Final8-toernooi. 

Porsche Mobile Showroom 
De Porsche Mobile Showroom stond gedurende de EHL voor het Wagener Stadion. Bezoekers konden tijdens het paasweekend onze showroom verkennen, waar we de nieuwe Porsche Taycan E-Hybrid tentoonstelden. Het was een unieke gelegenheid voor velen om het authentieke 'Porsche gevoel' te ervaren, te midden van de opwinding van het hockeytoernooi.

De Porsche Mobile Showroom heeft een oppervlakte van bijna 100 m2, wat ons de uitgelezen mogelijkheid gaf om u de nieuwste Porsche modellen te presenteren. De EHL 2024 streeft ernaar om het meest duurzame hockey evenement in Europa te worden. In lijn met de missie hadden wij daarom in de Porsche Mobile Showroom onze volledig elektrische- en hybride Porsche-modellen tentoongesteld. 

Een van de Porsche’s in de Mobile Showroom was de nieuwe Porsche Panamera Turbo E-Hybrid. Het silhouet en de proporties zijn onmiskenbaar aan de nieuwe Porsche Panamera Turbo E-Hybrid. Atletisch, strak, met duidelijke contourlijnen en krachtige spieren. De lange wielbasis, de korte vóór en de lange overhang achter zorgen voor optische dynamiek. Door de sterke lijnen van de zijkant ontstaat een voor Porsche typische Taille en nonchalance. 

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit of een van onze andere evenementen? Houd dan de Porsche24-app goed in de gaten en meld u aan voor een onvergetelijke ervaring.