Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Goed georganiseerd: de Porsche Documentatiemap

09 november 2016

De collectie van de Porsche webshop is uitgebreid met een bijzonder nieuw item: de Porsche Documentatiemap. Deze map met origineel Porsche-onderdeelnummer is een must voor elke Porsche rijder. Hij biedt ruimte aan de onderhoudshistorie, belangrijke documenten, certificaten en meer. De fraai uitgevoerde Porsche Documentatiemap is leverbaar voor € 24,95. Met de feestdagen in aantocht is het een ideale cadeautip voor iedere (aankomende) Porsche rijder.

Het ontwerp van de Documentatiemap is typisch Porsche: design en kleurstelling zijn geïnspireerd op dat van de ‘Leitfaden’ mappen, die vroeger als naslagwerken in Porsche werkplaatsen werden gebruikt. Het originele Porsche onderdeelnummer van de map is WKD 400 016.

Handig en overzichtelijk

De Porsche Documentatiemap is ideaal om de (onderhouds-)historie van een Porsche in bij te houden. Daartoe heeft hij een indeling met 17 tabbladen. Er zijn aparte tabbladen voor belangrijke documenten als eigendomsbewijzen, verzekeringspapieren, contracten, certificaten en natuurlijk ook voor werkplaatsfacturen en keurings- en taxatierapporten. Omdat veel Porsches een interessante (race-)geschiedenis hebben, is er zelfs een apart ‘Historie’-tabblad. Hier kan de eigenaar artikelen, foto’s en knipsels kwijt. Op het tabblad ‘Contact’ zijn alle contactgegevens van de Nederlandse Porsche centra te vinden; hier is ook plaats voor bijvoorbeeld visitekaartjes van de serviceadviseurs.

Het langetermijneffect

De Porsche Documentatiemap is handig voor de eigenaar van een Porsche: de complete administratie is altijd op één plek onder handbereik. Bovendien vervult de map ook bij verkoop een belangrijke functie. De meest gewilde Porsches zijn de modellen waarvan de (onderhouds-)historie compleet en aantoonbaar is. De Porsche Documentatiemap is daarmee niet alleen een cadeautje voor de huidige eigenaar, maar ook voor een eventuele volgende.