Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Groots. De introductie van de nieuwe Cayenne.

05 december 2017

Het is wederom een fantastisch jaar voor Porsche en Porsche liefhebbers. We hebben dit jaar nog mooier afgesloten met de lancering van de volledig nieuwe Porsche Cayenne. Dit moest gevierd worden en zoals u inmiddels van ons gewend bent, deden wij dat groots.

Het ‘New Amsterdam Rooftop’ launch event was een feestelijke introductie van de nieuwe Cayenne met een gezellige en smaakvolle aankleding. De genodigden liepen enthousiast rond door onze omgetoverde showroom en genoten aanzienlijk van de bijzondere ambiance. Toen de band live ging spelen, konden velen het dan ook niet laten om een dansje te wagen, wat was het een feest!

De reacties van onze klanten zijn erg enthousiast. Zoals onze collega Ron Loenen zei: “Tot nu toe vindt iedereen het een prachtige auto en weer een grote stap voorwaarts. Maar eigenlijk zijn we dat wel van ons mooie merk gewend”.

Bekijk hieronder de foto's en aftermovie.