Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Iconisch huren: vier Porsches 911 voor Hertz Dream Collection.

15 januari 2019

Autoverhuurder Hertz heeft in Nederland vier Porsches 911 Carrera T aan zijn Dream Collection toegevoegd. De sportwagens worden gestationeerd op luchthaven Schiphol. Zo krijgen (inkomende) reizigers en liefhebbers de kans om in plaats van een auto te huren een echte experience te boeken.

De Dream Collection staat bij Hertz voor het aanbod van de meest bijzondere auto’s. In Nederland wordt die exclusieve range nu uitgebreid met vier 911’s Carrera T met de 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turbo boxermotor. Hertz-klanten hebben daarbij keuze uit de opvallende kleuren Racinggeel of Lava oranje of het meer ingetogen Zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te boeken op andere Hertz-locaties in Nederland.

Een bijzondere beleving

Hertz heeft ook in het verleden al diverse Porsches ingezet en zo een goede relatie opgebouwd met Pon Porsche Import. Voor Hertz waren er echter meer redenen om de vloot uit te breiden met vier 911’s. Christaan Moerman van Hertz daarover: “De aanschaf van deze Porsches 911 sluit aan bij de wereldwijde ambitie van Hertz om over de meest premium vloot te beschikken. Klanten komen bij ons omdat ze weten dat Hertz staat voor service, kwaliteit en een uitgebreide vloot. Ze boeken bij ons een auto voor zakelijke reizen en vakanties, maar we zien ook een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Onze klanten gaan daarbij voor een ‘experience’. En op Schiphol kan die experience direct na aankomst beginnen.”