Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Jesper Schuijt per 1 juni General Manager bij Porsche Centrum Amsterdam.

09 juni 2024

09.06.2024, Amsterdam.

Jesper Schuijt is per 1 juni General Manager van Porsche Centrum Amsterdam. Een bekend gezicht in een nieuwe functie. Jesper is voor de meesten namelijk geen onbekende. Hij kwam in oktober 2021 als Sales Manager naar Amsterdam, nadat hij in dezelfde functie bij Porsche Centrum Leusden had gewerkt. In Amsterdam voelt hij zich helemaal op zijn plek. Het is een echt Amsterdams bedrijf. Graag net even anders en altijd een stap vooruit. En de sfeer en cultuur die we hier hebben, wil hij vooral zo houden.

‘In april werd ik benaderd voor deze rol. Het is altijd al mijn droom geweest om deze functie binnen Porsche te vervullen. Toen het nieuws intern bekend werd, kreeg ik veel enthousiaste reacties van mijn collega's. Ze kennen me al jaren en weten wat ze aan me hebben. Bij iemand van buitenaf zou dat nog moeten blijken. Ik ben niet van plan om veel te veranderen aan de manier waarop we hier werken en met elkaar omgaan. We hebben een gedreven, jong team met veel potentie voor de toekomst. Onze ambities zijn groot, en we zien elke dag als een nieuwe kans om deze waar te maken. En uiteraard zijn er altijd punten waar we kunnen groeien of verbeteren. 

Destination Porsche.
Eén van de plannen van Porsche Centrum Amsterdam is Destination Porsche. Dit is een internationaal programma van Porsche om de Porsche Centra klaar te maken voor de toekomst. De eerste stap hebben we vorig jaar al gezet met de uitbreiding van onze werkplaats, inclusief onze High Voltage Area voor de elektrische en hybride Porsche modellen. Volgend jaar is de showroom aan de beurt. We zijn nu bezig met de architect om de tekeningen af te ronden en dan hopen we volgend jaar te kunnen starten, zodat we in 2026 gereed zijn om onze gasten het maximale ‘Porsche gevoel’ te bieden. 

Kennismaken.
Twee weken geleden vierden we het 75-jarig jubileum van Porsche in Nederland met meer dan 500 relaties in het historische DeLaMar Theater. Vooraf aan de vertoning van de filmpremière kon ik mij in mijn nieuwe rol aan iedereen voorstellen. Voor degenen die dat hebben gemist en mij nog niet kennen, nodig ik u uit om bij ons langs te komen voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking. Hoewel ik in de bijna drie jaar dat ik nu in Amsterdam werk al veel van onze klanten heb ontmoet, heb ik vast nog niet iedereen gesproken. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen.’

Graag tot ziens bij Porsche Centrum Amsterdam.

Jesper Schuijt