Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Klassiek Porsche 911 dashboard weer in productie

04 juni 2015

Amsterdam

• Voor 911 modellen uit de periode 1969-1975
• Nieuwe, duurzame materialen met originele look, feel en pasvorm
• Vakkundige montage bij Nederlandse Porsche Centra

Porsche heeft het dashboard voor klassieke 911 modellen (1969-1975) weer in productie genomen. Dankzij een vooruitstrevend fabricageproces combineert dit dashboard de uitstraling van toen met absolute topkwaliteit. Daarmee is het ideaal voor bijvoorbeeld restauratieprojecten. Het dashboard is verkrijgbaar via alle Nederlandse Porsche Centra, de prijs bedraagt € 968 inclusief BTW.

Het door Porsche Classic ontwikkelde dashboard maakt gebruik van een moderne draagstructuur. Er zijn materialen in verwerkt, die zeer goed bestand zijn tegen bijvoorbeeld zonlicht en schommelingen van temperatuur en vochtigheid. Desondanks is de look en feel van het dashboard exact gelijk aan dat van de oorspronkelijke versie. Ook de pasvorm is volledig conform het origineel.

Porsche Classic: originele liefde voor het merk
Porsche Classic is de officiële Porsche divisie die verantwoordelijk is voor de onderdelenvoorziening voor klassieke modellen – auto’s die tien jaar of langer geleden uit productie zijn gegaan. Porsche Classic verzorgt voor deze modellen ook adviezen voor onderhoud en technische literatuur. Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche vinden alle expertise en vakmanschap voor onderhoud, reparatie en restauratie bij ons Porsche Centrum in Amsterdam.