Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Limited edition: Porsche Taycan GTS Hockenheimring

15 februari 2023

Amsterdam, 15.02.2023.

Tom Hoen is een liefhebber van mooie auto’s, fan van Porsche en fiks onder de indruk van de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition. Dit is wel een heel vette uitvoering van de Porsche Taycan. Vooral de unieke kleur en de afwerking in details maken deze Porsche zo bijzonder. Een voorbeeld: als je de portieren opent, wordt er geen Porsche, maar het circuit van Hockenheim op straat geprojecteerd. Echt uniek.

90 jaar

Sinds 2019 heeft Porsche een Experience Center op het circuit van Hockenheim, dat daar Hockenheimring heet. Daarvoor werd er tientallen jaren de de Grand Prix van Duitsland gereden. Nu komen er maandelijks Porsche Fans om kennis te nemen van de laatste nieuwtjes. Met de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition viert Porsche het 90-jarig bestaan van het circuit. Als eigenaar van een Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition heb je altijd toegang tot de VIP-parkeerplekken van Hockenheim en mag je er ook de eerste twee jaar gratis laden.

Stone Grey en Bronzite

De Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition is een Porsche Taycan GTS met een pluspakket. Dat pluspakket bestaat uit Stone Grey lak (paint-to-sample), Bronzite interieurelementen, zoals de middenconsole, waarin Paldaohout is verwerkt en waarop het speciale Hockenheimring-jubileumlogo prijkt. De stoelen zijn van zwart leder met stiksels in Island Green. Het hart van de wielen heeft ook Bronzite als kleur. Het is echt een heel vette uitvoering van de Taycan GTS, met 598 pk en een top van 250 km/u.

Beperkte voorraad

De Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition is in mei van 2022 op de markt gekomen en wordt in een beperkte hoeveelheid van 180 stuks geproduceerd. Een echte limited edition dus. Bij Porsche Centrum Amsterdam hebben we er twee besteld die zijn voorzien van allerlei extra’s. De meest bijzondere optie is een panorama-dak, uitgevoerd in melkglas waarin je verschillende patronen kan instellen. Heel vet! Totaal is deze auto voorzien van maar liefst 35 extra’s. De tweede, die binnenkort wordt afgeleverd, heeft er zelfs 37. Deze twee zijn dus direct uit voorraad leverbaar en binnen enkele dagen rijklaar. Voor andere versies geldt dat we ze kunnen bestellen zolang er nog voorraad is. 

Tot snel in onze showroom. 

 

Met sportieve groet,

Tom Hoen