Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Loek Hartog gaat naar de Porsche Junior Shootout

10 november 2022

Amsterdam, 10.11.2022. 

Gisteren is er aangekondigd dat Loek Hartog naar de jaarlijkse Porsche Junior Shootout gestuurd gaat worden om de Carrera Cup Duitsland en tevens de enige wild card wereldwijd te representateren.

De Porsche Junior Shootout is een 4-daagse competitie waar de twaalfs werelds meest aanstormende GT talenten nek aan nek gaan om een felbegeerde plek in de autosport te veroveren. De Porsche Junior titel. Een titel die al sinds 1997 stand houdt en de Porsche Fabrieks coureurs van het heden heeft opgeleid. Dit jaar neemt de Shootout plaats in de week van 21-25 november op een nog geheim Europees circuit.

Loek Hartog zegt persoonlijk in alle staten te zijn. Hij is onwijs dankbaar voor de kans, het vertrouwen van Porsche Duitsland en is extreem gemotiveerd om deze droom te realiseren!