Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Loek Hartog op Zandvoort

27 juni 2022

Amsterdam, 27.06.2022

Afgelopen zaterdag hebben we met een groep klanten de Porsche Carrera Cup Deutschland bijgewoond op Circuit Zandvoort. Dit allemaal op uitnodiging van Porsche race talent Loek Hartog rijdend in Porsche Carrera Cup Deutschland en Porsche Mobil 1 Supercup. 

Op zaterdag 25 juni waren wij met Porsche Centrum Amsterdam te gast bij race 5 van het Porsche Carrera Cup Deutschland seizoen 2022. Na het behalen van pole-positions tijdens de kwalificatie van Imola en een tweede plek tijdens race 4 begonnen we samen met onze klanten dit weekend vol goede moed. 

Maar niets bleek helaas minder waar... Door het onvoorspelbare weer wist niemand op het circuit of het  droog bleef of ging regenen. Door een verkeerde strategie van het team (Black Falcon), waardoor Loek te lang in pit bleeft staan was P16 helaas de plek waar Loek eindigde tijdens de kwalificatie. Enorm balen, maar kop omhoog! 

Tijdens de race had Loek maar één taak: plekken naar voren winnen! Na de start waren er dan ook direct vijf auto's in de grindbak beland. Waardoor er direct een rode vlag volgde. Na het wapperen van de rode vlag volgde een herstart van de race. Loek zat er direct strak op en veroverde al snel de twaalfde positie. Door mooie inhaalacties van het Porsche race talent finiste hij uiteindelijk P7. Door een tijdstraf van een van de andere rijders eindigde Loek uiteindelijk zelfs P6. 

Vanaf vandaag (maandag 27 juni) staat Loek Hartog zijn 992 GT3 Cup Auto bij ons in de showroom. Er is eveneens de mogelijkheid om zelf te oefenen op de simulator die de Cup auto van Loek nabootst. 

Op 4 juli is Loek Hartog in onze showroom tijdens de Loek Hartog | Cup Borrel. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Meld u daarom snel aan via Porsche24.