Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Met trots de startlocatie van de Porsche Tunnel Challenge 2015

16 april 2015


Afgelopen vrijdag ging bij Porsche Centrum Amsterdam de Porsche Tunnel Challenge 2015 van start. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd door gepassioneerde Porsche-rijders (La Targa Passaggio). De naam van de challenge zegt het al: alle deelnemers konden o.a. genieten van het prachtige uitlaat - en motorgeluid dat weerkaatst via de tunnelwanden. Meer dan 100  Porsche's deden mee! Aan Porsche Centrum Amsterdam de eer om het startpunt te zijn van deze route.

Vanwege het 10-jarige jubileum van La Targa Passaggio hadden wij als Porsche Centrum een speciale actie voor alle deelnemers. Op deze vrijdagavond kregen de deelnemers korting op alle producten uit de Porsche Shop, waar een speciale kraam voor was ingericht. Er werd een breed assortiment aangeboden aan Porsche merchandise, kleding en accessoires uit de nieuwste (en oudere) collecties van Porsche. 

Passie voor Porsche

Rond 18:00 uur verzamelden de eerste Porsche’s op het parkeerterrein van Porsche Centrum Amsterdam. We zorgden zoals gewoonlijk voor de verse frietjes, snacks en frisdrank. Meer dan 100 Porsche’s verzamelden zich rond het pand en er was ruim de tijd om elkanders iconen te bewonderen. Van een Porsche 911 RS 2.7 tot een 356, Cayman GTS en splinternieuwe 911 (991) Turbo cabrio: voor elke Porsche-liefhebber was er veel te bekijken. De passie voor het merk kwam duidelijk naar voren: alle Porsche’s werden tot in detail bekeken, er werd veel gelachen, bijgepraat en overal waar je liep hoorde je deelnemers uitgebreid praten over hun trots en werden ervaringen gewisseld.  En daarbij, was het een prachtige zonnige dag waarbij de schuif,- cabrio en Targa-dakjes gerust open konden blijven. En dit was natuurlijk niet alleen heerlijk door de aangename temperatuur, maar ook het uitlaat- en motorgeluid werd hierdoor extra goed gehoord zodra ze van start zouden gaan..

Nadat de frietjes met snacks genuttigd waren in het zonnetje en er vervolgens een koude frisdrank naar keuze in de showroom werd gedronken, was het om 19:30 uur tijd voor het welkomstwoord. Sylvia Lodder, de organisator van deze avond en Hans van der Valk (directeur en eigenaar van Porsche Centrum Amsterdam) verwelkomden iedereen en de laatste dingen over het routeboek werden benoemd. Daarna begon het Porsche-rijden: het startsein luidde en de deelnemers vertrokken (met soms brullende motoren) van het terrein. En dit was niet alleen leuk voor de deelnemers zelf, maar ook de medewerkers van Porsche Centrum Amsterdam én toevallige voorbijgangers keken met een grote glimlach de Porsche’s na.

Zien hoe de Porsche's vertrokken vanaf ons pand? Bekijk dan hieronder enkele foto’s die gemaakt zijn door Ton en Magnus van Noord, en geniet net als ons, van al dat moois!