Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Nagenieten van de Porsche Racing Days

04 juli 2017

Op 1 en 2 juli stond het circuit van Zandvoort volledig in het teken van Porsche. Liefhebbers van jong tot oud, coureurs van amateur tot professioneel en Porsches van klassiek tot modern: ze waren er allemaal. Alle acht Nederlandse Porsche Centra waren vertegenwoordigd met een eigen pitbox waar ze hun mooiste auto's hadden opgesteld. Op de baan werden de racewagens van de GT3 Cup Challenge Benelux afgewisseld door prachtige auto's van klanten, zoals een 911 RSR IROC, een Carrera GT en een 918 Spyder in Weissach uitvoering. Levende legende Gijs van Lennep maakte zijn opwachting in een replica van de 911 Carrera RSR, de auto waarmee hij de Targa Florio won. Met deze foto's en after movie is het voor de deelnemers, het publiek en de mensen die er onverhoopt niet bij konden zijn, nog even nagenieten.

After movie Porsche Racing Days 2017.