Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Nieuwe Porsche Macan op hoogtetraining.

18 juli 2018

De Macan is grondig gewijzigd en gaat binnenkort de tweede fase van zijn modellevenscyclus in. Zoals gebruikelijk is bij Porsche, zijn in de afgelopen maanden alle nieuwe onderdelen intensief getest, onder meer in Zuid-Afrika. 

De Macan is uitgegroeid tot een waar succes. Sinds zijn introductie in 2014 heeft Porsche wereldwijd meer dan 350.000 exemplaren afgeleverd. De compacte SUV is nu verregaand verbeterd op het gebied van design, comfort, connectiviteit en rijdynamiek.

Alle nieuwe onderdelen en applicaties hebben tijdens de testfase van de auto heel wat te verduren gekregen. Zo moest de gefacelifte Macan in Zuid-Afrika op ruw asfalt, stoffige gravelwegen en gevaarlijke bergpassen laten zien dat hij klaar is voor de marktlancering eind juli in China. Testcoördinator Ralf Bosch en zijn team hebben de gecamoufleerde prototypes in Lesotho naar een hoogte van 3400 meter boven zeeniveau gereden. Daar bewees de SUV met sportwagengenen hoe indrukwekkend zijn offroadcapaciteiten zijn.