Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Onze klanten gaan het verschil ervaren

21 september 2023

Amsterdam, 21.09.2023. 

Na maanden van voorbereiding en hard werken, was het vrijdag 1 september eindelijk zover. We kregen de sleutel overhandigd van de uitbreiding van onze werkplaats en dat was reden voor een klein intern feestje. Meteen hebben we nog diezelfde vrijdag alle materialen naar het nieuwe pand verhuisd. Een groot compliment voor het hele team, want maandagochtend konden alle monteurs om 8.00 uur hun nieuwe gereedschapskarren in ontvangst nemen en inrichten. Om 16.00 uur reed de eerste Porsche de brug op. We konden aan de slag!

 Trots

Als voorman van het montageteam van de uitbreiding van de werkplaats ben ik trots op wat we samen hebben bereikt. En met samen bedoel ik niet alleen mijn team, maar al mijn collega’s van Porsche Centrum Amsterdam. Samen kunnen we nu onze klanten nog beter van dienst zijn. We hebben bijvoorbeeld geïnvesteerd in meer kennis over elektrisch aangedreven Porsche’s. En met de extra bruggen en uitbreiding van het team, kunnen we onderhoud en reparaties sneller uitvoeren, waardoor onze klanten eerder weer met hun geliefde auto de weg op kunnen.

Carrière

Voor mezelf zijn een paar jongensdromen uitgekomen. Na mijn opleiding heb ik zeven jaar bij een VW-Audi dealer gewerkt en daar alle aanvullende vakdiploma’s gehaald. Maar ik wilde meer en heb toen een open sollicitatie gestuurd aan Porsche Centrum Amsterdam. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, maar er werd meteen bij verteld dat er geen vacatures waren. Het gesprek verliep goed en ik werd een week later toch uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dat was in 2017. Intussen heb ik tal van opleidingen en trainingen binnen Porsche gevolgd en nu, sinds 1 april, ben ik dus voorman. 

Vader

In 2018 ben ik in de avonduren aan een deeltijdopleiding HBO Automotive Engineering begonnen. Inmiddels werk ik aan de tweede fase van mijn scriptie en hoop ik eind dit jaar af te studeren. Het is best pittig, zeker in combinatie met mijn werk en twee jonge kinderen. Want deze zomer ben ik voor de tweede keer vader geworden. Linda en ik hadden Danli al. Die is nu bijna twee. Zijn broertje Miles is 24 juni geboren. En daarmee zijn al mijn jongensdromen wel compleet.

Vacatures

De komende tijd staat in het teken van het in gebruik nemen van de uitbreiding van onze werkplaats. Ik wil alle processen rondom de klant verder stroomlijnen, zodat alles van ontvangst tot afleveren soepel verloopt. We hebben de teams goed staan, maar ook nog enkele vacatures. Zo is de plek die ik heb achtergelaten nog vacant. We zoeken nog een Eerste Autotechnicus en een Diagnosetechnicus. En voor de huidige werkplaats is er dus nog een nieuwe voorman nodig. 

Vriendelijke groet vanuit de werkplaats,

Jeroen Eimers