Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Padel Club XNRGY is blij met Porsche Centrum Amsterdam als baansponsor

20 maart 2024

 

Amsterdam 20.03.2024.
In de oksel van de A2 en A10, aan de Flinesstraat 10 in Duivendrecht, kan je sinds maart 2022 terecht bij Padel Club XNRGY. Volgens oprichter en eigenaar Tayron Galoyan is het de mooiste padelclub van Nederland en een van de succesvolste in de wereld. “Alleen Madrid heeft een club die het nog beter doet dan wij. Maar die hebben ook vier banen meer. Wij hebben er tien en Porsche Centrum Amsterdam sponsort daar een van.”

Tayron heeft een achtergrond in beveiliging. “Toen ik negentien was, had ik mijn eigen beveiligingsbedrijf. Dat is gegroeid tot een organisatie met tientallen werknemers en verschillende grote bedrijven als vaste klanten. Via een van die klanten kwam ik in aanraking met padel. Ik vond het meteen een leuke sport en kon het daarna niet meer loslaten. Ik wilde zelf een padelclub beginnen, maar het heeft best lang geduurd voor er een passende locatie beschikbaar was. Want ik wilde een club met een exclusieve uitstraling. Een pand met hoge plafonds en een mooie gevel. Uiteindelijk hebben we dat hier in Duivendrecht gevonden.

Porsche padelbaan. 
Je kan hier individueel online een baan reserveren en zelf gaan spelen of padellessen volgen. We zijn ook bezig met het opzetten van een academy voor jong talent. We hebben verschillende bedrijven aangetrokken die als sponsor exclusief een baan hebben op vaste momenten. Porsche Centrum Amsterdam heeft sinds januari van dit jaar elke donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur hun eigen baan voor relaties gereserveerd. Dat schijnt een succes te zijn want de baan is al voor weken gereserveerd!

Porsche 911 GT2 RS.
Dat Porsche Centrum Amsterdam hier een van de sponsoren is, is geen toeval. Ik ben mijn leven lang al Porsche fan en er komt een dag dat ik er zelf ook een ga rijden. De Porsche 911 GT2 RS is altijd mijn droomauto geweest. Toen ik Porsche Centrum Amsterdam benaderde voor sponsoring, was er gelijk belangstelling. Het team dat padel speelde, zag bij ons een uitgelezen mogelijkheid en zo zijn we in gesprek gekomen. Dat was in november en per 1 januari zijn ze officieel sponsor.

Padel for Africa.
We hebben hier eind februari een event georganiseerd, Padel voor Africa, om geld in te zamelen voor SOKPO. Porsche Centrum Amsterdam deed als sponsor ook mee door een van hun modellen hier bij de entree te parkeren en een Porsche Advanced Driver Training beschikbaar te stellen voor de veiling. We zijn aan het kijken om eventueel een exclusief event voor Porsche Centrum Amsterdam te organiseren. Voor mij is dat ook weer interessant, want ik heb de ambitie om op meer plaatsen in de Randstad een padelclub te openen. Dat is toekomstmuziek, want de focus ligt nu nog volledig op het bewaken en consolideren van de kwaliteit van ons concept.”

Kom je padel spelen? Wil je ook een keer met Porsche Centrum Amsterdam paddel spelen bij XNRGY? Laat dit dan gerust aan ons weten.