Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Persconferentie jaarresultaten Porsche live te volgen.

13 maart 2019

Oliver Blume, CEO van Porsche AG, en Lutz Meschke, lid van de Executive Board en verantwoordelijk voor Finance en IT, geven op vrijdag 15 maart 2019 een overzicht van de financiële resultaten van Porsche over het boekjaar 2018. Op Porsche NewsTV is de persconferentie vanaf 10.00 uur via een livestream te volgen. De persconferentie is daarna ook te downloaden en weer te geven op andere websites.

Naast de financiële resultaten publiceert Porsche vrijdag ook zijn bedrijfs- en duurzaamheidsverslag waarin de cijfers over 2018 zijn opgenomen. De onlineversie hiervan is dan te downloaden als pdf via de Porsche Newsroom en daarnaast beschikbaar op de eigen microsite newsroom.porsche.de/reports. Een interactieve vergelijking waarbij de cijfers van 2018 in verhouding staan tot die van voorgaande jaren is ook mogelijk. De gebruiker kan individuele overzichten samenstellen door diverse parameters te selecteren. Vrij selecteerbaar is ook het visualisatievorm, zoals bijvoorbeeld een diagram of tabel. Ook zijn de grafische afbeeldingen in verschillende formats op te slaan, zoals bijvoorbeeld PNG, XLS of PDF.