Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

‘Porsche 360+’: altijd een personal assistant op zak.

03 december 2018

‘Porsche 360+’ is een personal assistant en digitale metgezel in één. De app, die nu beschikbaar is voor iOS, is ontworpen om het leven van haar gebruikers gemakkelijker te maken. Heb je op korte termijn een cadeau nodig? Ben je op zoek naar kaarten voor een uitverkocht concert? Of wil je een lange of korte reis plannen? Bij ‘Porsche 360+’ zitten 24 uur per dag, zeven dagen in de week persoonlijke assistenten klaar om Porsche-rijders te helpen.

Op het digitale dashboard van ‘Porsche 360+’ kunnen klanten niet alleen de status van hun verzoeken zien, maar ook de suggesties van bijvoorbeeld een lifestyle-assistent. Gebruikers kunnen contact opnemen met hun persoonlijk assistent via een berichtje, e-mail of per telefoon. Daarbij is het mogelijk om informatie te delen door eenvoudig een afbeelding naar een persoonlijk assistent te sturen.

Inspiratie

‘Porsche 360+’ is er ook voor inspiratie. De app kan bijvoorbeeld speciaal geselecteerde restaurants of hotels aanraden. Klanten profiteren tevens van exclusieve voordelen, zoals toegang tot geselecteerde zakenclubs of vergaderruimtes op vliegvelden. ‘Porsche 360+’ is nu beschikbaar in de App Store voor iOS. De app is als eerste te gebruiken door Porsche 911-rijders, waarbij de kosten voor een maandabonnement € 99 bedragen.