Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche 718 Cayman nu in de showroom

26 september 2016

Zaterdag 24 september was de introductie van de nieuwe Porsche 718 Cayman in de showroom van Porsche Centrum Amsterdam. Het was een gezellig druk in de showroom die onder het genot van een hapje en een drankje de 718 Cayman konden bewonderen en proefrijden. De auto werd door veel bezoekers positief ontvangen.

De nieuwste generatie sportwagen krijgt net als de onlangs geintroduceerde 718 Boxster een centraal geplaatste viercilinder motor. Dit maakt de 718 Cayman sportiever dan ooit. Dat werd ook door de bezoekers in de showroom ervaren. Niet alleen de rijprestaties maken indruk, ook het uiterlijk van zowel interieur en exterieur laten niets te wensen over. Zo beschikt de 718 Cayman over grote luchtinlaten met daarboven smalle lichtstrips en zijn bi-xenon lichtunits met geïntegreerde led-dagrijverlichting standaard. Aan de achterzijde is de zwarte sierlijst met Porsche letters een blikvanger die de breedte van de auto benadrukt. De nieuwe achterlichtunits zijn uitgevoerd met vierpunts remlichten.

De 718 Cayman modellen hebben evenals de 718 Boxster modellen een vernieuwd interieur. De bovenzijde van het dashboard valt op door de nieuwe vormgeving en het design van het stuur is overgenomen uit de 918 Spyder. Met het standaard Porsche Communication Management (PCM) komen vele online mogelijkheden onder handbereik. Telefoonvoorbereiding, de audio-interface en het 150 Watt sterke Sound Package Plus zijn standaard. Het PCM is uit te breiden met de Connect-module die smartphones extra mogelijkheden biedt waaronder een USB-aansluiting en Apple CarPlay. Ook een navigatiemodule met spraakbediening is als optie leverbaar. Met de Connect Plus Module profiteert de bestuurder ook over real time verkeersinformatie. Vele online diensten zoals de Porsche Connect app zijn dan ook via de smartphone beschikbaar.

Ook nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de showroom van Porsche Centrum Amsterdam of maak een afspraak voor een proefrit via een van onze verkopers.