Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Amsterdam nummer 1 wereldwijd in Porsche Exclusive  

11 februari 2016

Porsche Centrum Amsterdam gaat wereldwijd aan kop als het gaat om de verkoop van Porsche Exclusive opties. Klanten van Porsche Centrum Amsterdam kunnen hun Porsche geheel naar eigen smaak samenstellen. En doen dit dus ook meer dan waar ook ter wereld. Dit resulteert in unieke nieuwe auto’s, maar ook in het aanbod gebruikt zien we deze unieke auto’s vaker terug.

Porsche Centrum Amsterdam mag zich als enige in Nederland Exclusive Flagship Dealer noemen. Het succes is mede te danken aan onze deskundige adviseurs die regelmatig getraind worden en de vele voorbeelden in onze showroom. Door de Exclusive opties, creëren we een persoonlijke Porsche. Waarom zou u iets speciaals niet nog specialer maken.

Als antwoord op de vraag waarom Porsche Centrum Amsterdam koploper is, zegt Ivo Amelunxen, senior sales executive en Porsche Exclusive specialist: “Bij Porsche Centrum Amsterdam stellen we samen met de klant de meest persoonlijke Porsche samen. Als adviseur hebben wij de kennis en ervaring opgedaan in de verschillende samenstellingen. Elke samenstelling is persoonlijk, waarbij de toetsing van de verwachting versus de wekelijke samenstelling een onderdeel van de proces is. Voor het samenstellen nemen wij de rust, concentratie en de grootste zorg in acht, zo ontstaat er een harmonisch geheel. De samenstelling moet gaan leven, en daarom starten we bij de juiste basis. Soms duurt een proces daarom ook langer, maar wij streven naar de optimale vervulling van de wensen van de klant. Uiteraard hebben wij diverse voorbeelden in de showroom staan, daardoor kunnen wij ook op juiste wijze gevoel van exclusiviteit overbrengen aan de klant. 

 Kom ook kennismaken met Porsche Exclusive in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs