Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Amsterdam wint Porsche Excellence Cup 2015

14 januari 2016

Porsche Centrum Amsterdam heeft de Porsche Excellence Cup 2015 gewonnen. De prijs werd 14 januari jl. uitgereikt door Pon Porsche Import.

"De prestigieuze onderscheiding benadrukt dat deze Porsche dealer op alle fronten zeer goed scoort. Dit komt ook tot uiting in hoge waarderingscijfers van klanten. Onder het motto ‘meten is weten’ worden alle Porsche Centra daartoe op een groot aantal punten beoordeeld, bijvoorbeeld op de uitstraling van het bedrijf en de scores op sales, after sales en klanttevredenheid. Porsche Centrum Amsterdam behaalde in 2015 zeer hoge scores op alle criteria en is daardoor winnaar van de Porsche Excellence Cup", zegt Pon Porsche Import.

"Wij zijn heel erg trots op ons team en vooral op het toegenomen vertrouwen van onze klanten in ons Porsche Centrum in het afgelopen jaar. Heel veel dank! Ook dit jaar gaan we weer voor de toppositie en blijven wij positieve veranderingen doorvoeren." aldus Hans van der Valk, eigenaar Porsche Centrum Amsterdam.