Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centum Amsterdam gaat verbouwen voor nog hoger serviceniveau

10 maart 2016

Vanaf eind maart zal de showroom van Porsche Centrum Amsterdam een aantal weken het toneel zijn van een grootschalige verbouwing. Met deze verbouwing willen we onze klanten nog beter bedienen. Een van de belangrijkste wijzigingen is dat er een extra werkplek komt voor de service aanname, waardoor U nog sneller geholpen kunt worden. Porsche Centrum Amsterdam beschikt dan over 5 professionele service adviseurs.

Daarnaast zullen klanten die bij ons naar binnen lopen nog makkelijker en sneller contact kunnen maken met de gastvrouwen dan dat men nu gewend is,onder andere door een compleet nieuwe en anders opgestelde balie. Twee andere belangrijke wijzigingen zijn dat Porsche Centrum Amsterdam een uitgebreide fitting lounge krijgt en dat de shop een betere en makkelijker te bereiken plaats krijgt. De fitting lounge is exclusief beschikbaar bij een Porsche Exclusive Flagship Dealer. Porsche Centrum Amsterdam is de enige Porsche Exclusive Flagship Dealer in Nederland. De nieuwe fitting lounge geeft uitgebreide mogelijkheden om alle mogelijke Porsche Exclusive opties te bekijken en te ervaren. Tenslotte zal Porsche Centrum Amsterdam na de verbouwing voldoen aan de nieuwste corporate identity die wereldwijd gaan gelden.