Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic Communication Management.

15 april 2020

Ook met uw klassieke Porsche wilt u snel, eenvoudig en comfortabel aankomen op uw bestemming. Laat u hierbij ondersteunen door een modern navigatiesysteem: het nieuwe Porsche Classic Communication Management (PCCM).

Dit systeem is geschikt voor alle klassieke Porsche modellen tot en met de Porsche 911 type 993 die beschikken over een 1-DIN-schacht. Voor de modellen die beschikken over een 2-DIN-schacht, zoals de Boxster type 986 en de 911 type 996, is er het Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus).

Het nieuwe PCCM verbindt de charme van het verleden met de technologie van nu. Het 3,5-inch touchscreen (7,0-inch voor PCCM Plus) biedt toegang tot DAB+ radio en het geintegreerde navigatiesysteem. De routebegeleiding is beschikbaar in 2D-, 3D- en pijlweergave om u eenvoudig op de plaats van bestemming te brengen. Met functies als Apple CarPlay en Google Android Auto* bent u optimaal verbonden en luistert u naar uw favoriete muziek vanaf uw telefoon of naar playlists op Spotify.

U bestelt het nieuwe Porsche Classic Communication Management bij onze service adviseurs. 

Kosten
PCCM: € 1474,99 (excl. inbouw)
PCCM Plus: € 1649,99 (excl. inbouw)

Inbouw kosten: € 440,- (incl. BTW)


*Google Android Auto is alleen beschikbaar bij het PCCM Plus