Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Classic-eigenaren rijden zichzelf uniek boek in

28 maart 2017

Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche kunnen een plekje bemachtigen in een boek dat in de zomer van 2017 in zeer beperkte oplage wordt uitgebracht. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is datgene waarvoor hun klassieker bij uitstek bedoeld is: rijden. Voor Porsche Centrum Amsterdam is er een prachtige route uitgezet in onze regio. Op een fotogeniek punt op de route worden Porsche eigenaren in hun geliefde bolide gefotografeerd door autofotograaf David de Jong. Een afdruk van die foto kunnen zij vervolgens direct ophalen bij Porsche Centrum Amsterdam en de foto wordt automatisch opgenomen in het unieke Porsche-fotoboek ‘Into the Frame’.

“Hoewel sommige nieuwsberichten over een Porsche als investeringsobject anders doen vermoeden, is het in onze ogen het allerbelangrijkste dat eigenaren van een klassieke Porsche rijplezier beleven aan hun auto”, zegt Jasper Koek van Porsche Nederland. “Omdat klassieke auto’s bij gebruik soms wat extra aandacht nodig hebben, ondersteunen we Porsche Classic-rijders met een uitgebreide onderdelenvoorziening en speciale servicepunten in onze Porsche Classic Centra. Zo zijn zij ervan verzekerd dat ze onbezorgd door kunnen blijven rijden en dat hun klassieker dankzij de officiële Porsche behandeling zijn waarde behoudt.”

Een Porsche krijgt de classificatie ‘Classic’ zodra het minimaal 10 jaar geleden is dat het laatste exemplaar van het betreffende type van de band liep. Alle Nederlandse eigenaren van zo’n type Porsche kunnen aan de foto-actie deelnemen.


De eerste route vindt plaats in Noord-Holland in het weekend van 8 en 9 april en is uitgezet door Porsche Centrum Amsterdam. 

> Schrijf u nu in voor de Into the Frame route van Porsche Centrum Amsterdam. U ontvangt uw eigen foto én de Porsche documentatiemap cadeau. Maar vooral rijdt u een prachtige route met uw klassieke Porsche. www.intotheframe.nl