Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Finder: vind nu ook je nieuwe droom-Porsche online.

28 april 2020

Porsche heeft de Porsche Finder zoekfunctie vernieuwd en verder uitgebreid. Naast Porsche Approved-occasions, occasions en classics presenteert Porsche Finder voortaan ook een selectie van het Nederlandse aanbod van geheel nieuwe Porsche-modellen. 

Met een actueel aanbod van ruim 850 nieuwe en gebruikte auto’s is het vernieuwde Porsche Finder dé plek om online snel de ultieme droom-Porsche te vinden. Tot nu toe presenteerde Porsche Finder centraal al het gecombineerde aanbod aan Porsche Approved-occasions, occasions en classics dat bij de Nederlandse Porsche Centra te koop staat. Door nu ook het aanbod aan nieuwe auto’s toe te voegen, is Porsche Finder direct het meest complete adres van Nederland voor een nieuwe of (jong)gebruikte Porsche. 

Porsche Finder

Porsche Finder biedt liefhebbers die niet te lang op hun droomauto willen wachten een snelle en eenvoudige oplossing. De zoekfunctie biedt Porsche Centra de mogelijkheid om hun auto’s zo compleet mogelijk te presenteren, inclusief grote afbeeldingen, prijzen, uitgebreide technische gegevens en optionele extra’s. Consumenten kunnen Porsche Finder gebruiken om heel gericht te zoeken. Op nieuw, Approved, occasion of classic, op modelvariant (zoals de Targa of Sport Turismo) en zelfs op specifieke uitrustingsfeatures, bijvoorbeeld Porsche Ceramic Composite Brakes (PCCB).

Het vernieuwde Porsche Finder staat inmiddels live, bekijk hier het aanbod nieuwe en gebruikte Nederlandse Porsche-modellen.