Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche op de Historic Grand Prix Zandvoort 2015

24 juli 2015

Amsterdam

Welcome Home.
Na twee succesvolle edities in 2013 en 2014 is Porsche ook dit jaar weer aanwezig op de Historic Grand Prix op Circuit Park Zandvoort. Hét klassieker evenement van Nederland dat vorig jaar ruim 50.000 bezoekers trok, vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 augustus.

Motorsport en historie. Onlosmakelijk met elkaar verbonden wanneer men praat over Porsche. Niet alleen rijdt nog altijd zo’n 70% van alle ooit gebouwde Porsches rond, ook hebben zij voor ontelbare overwinning gezorgd.

De Historic Grand Prix Zandvoort is de ultieme mogelijkheid om zowel historie als motorsport optimaal te beleven. Bovendien bestaat de Porsche 911 Targa dit jaar 50 jaar wat we op feestelijke wijze vieren. Op de Paddock is een prominente plaats ingeruimd voor Porsche met o.a. een speciale hospitality ruimte voor Porsche Insiders, een uniek inkijkje bij klassieke raceteams en de bijzonder gemoedelijke sfeer van toen.

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus 2015. Naast de (inter)nationale topklassen die inmiddels vaste gast zijn, verwelkomt de Historic Grand Prix Zandvoort dit jaar de spectaculaire World Endurance Championship Revival. Ook het FIA Masters Historic Formula One Championship is weer van de partij. Lees alles over het indrukwekkende deelnemersveld op www.historicgrandprix.nl.

Kaarten
Porsche Insiders ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de Historic Grand Prix Zandvoort. U kunt uiteraard ook uw kaarten kopen via http://historicgrandprix.nl/tickets.