Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Racing Days 1 & 2 juli

14 april 2017

Porsche Racing Days

Na de succesvolle eerste editie in 2016 gaan de Porsche Racing Days in 2017 in de hoogste versnelling verder. Op 1 en 2 juli aanstaande staat Circuit Park Zandvoort bol van zinderend spektakel – voor jong en oud. Ook heel sportief: de toegang is gratis en eigenaren van een Porsche parkeren kosteloos op de speciale Porsche Parking.

De Porsche Racing Days 2017 hebben net als vorig jaar vele bijzondere ingrediënten. Dat begint met de toegankelijke sfeer, die het mogelijk maakt om altijd dicht bij de actie te zijn. Tijdens de Porsche Racing Days komt bijvoorbeeld de Porsche GT3 Cup Benelux in actie. Dat betekent: racen zoals racen bedoeld is met spectaculaire bolides, waarmee de topcoureurs vechten voor elke positie – deur aan deur, bumper aan bumper. Ook heel speciaal is de Porsche Classic Demo. Hierbij komt de racesfeer van vroeger weer tot leven. Geniet van de diversiteit aan Porsches, die helemaal in hun element zijn op de duinenpiste van Zandvoort.

Voor iedereen, ook voor jonge Porsche fans
De Porsche Racing Days zijn gratis toegankelijk. Iedereen heeft vrij toegang tot het duinenterrein, de hoofdtribune en de paddocks waar de 911 GT3 racers en de klassieke Porsche modellen staan opgesteld. Een praatje of een foto met de coureurs komt zo voor iedereen binnen handbereik. Naast alle actie op de baan is er tijdens de Porsche Racing Days nog veel meer te beleven. Ga de uitdaging aan en probeer samen met vrienden te ontsnappen uit de Porsche Escape Room. Voor de jongste fans is er de Porsche Kids Corner. Hier is voor hen van alles te doen, uiteraard staan al deze activiteiten in het teken van Porsche.
 

Arrangementen

Op de Porsche Racing Days zijn verschillende arrangementen beschikbaar.
Let op: voor de definitieve aanmelding is een wachtwoord nodig. Deze kunt u opvragen bij Porsche Centrum Amsterdam.

De Porsche Young Driver Experience

Voor kinderen in de leeftijd van 14-17 jaar zijn de Porsche Racing Days het moment om jongens- en meisjesdromen te laten uitkomen. De jongeren kruipen zelf achter het stuur om onder begeleiding van een professionele en enthousiaste instructeur hun eerste Porsche rijervaring op te doen – op het circuit. €249,- (Prijs is incl. hospitality arrangement voor ouder en kind).

Porsche Warm-up, Precision en Performance training, ook voor Classics!
Bij de Porsche Racing Days krijgen Porsche rijders ook de kans om met hun eigen auto het circuit van Zandvoort te bedwingen. Er is voor elk rijvaardigheidsniveau een speciaal arrangement: van Porsche Warm-up, Porsche Precision tot en met Porsche Performance. Nieuw dit jaar is het Porsche Classic arrangement, een circuitsessie speciaal voor eigenaren van een klassieke Porsche. €299,- (Prijs is incl. hospitality arrangement voor twee pers.)

Porsche Hospitality
Om de Porsche Racing Days helemaal compleet te maken, is er het Porsche Hospitality arrangement. U krijgt dan toegang tot de Porsche Hospitality lounge, die staat opgesteld aan de binnenzijde van de Tarzanbocht – dé plek waar het gebeurt. In de lounge worden de hele dag door heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Zo geniet u extra van alle actie. €75,- p.p.

De Porsche Parking
Iedereen die met een Porsche naar de Porsche Racing Days komt, parkeert gratis op de speciale Porsche Parking. Deze verzameling van Porsches is al een attractie op zich voor de echte Porsche liefhebber.

 

AANMELDEN