Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche World Road Show

14 juni 2022

Amsterdam, 14-06-2022.

Of het nu gaat om de iconische 911, de sportieve 718 met de motor in het midden of de volledig elektrische Taycan. Ze laten u allemaal het echte sportwagengevoel ervaren. 

Porsche Centrum Amsterdam vloog met een select gezelschap in één dag op en neer naar Leipzig voor de Porsche World Road Show. Een dag in het Porsche Experience Center in Leipzig waarbij alle Porsche modellen ten volle potentie benut konden worden.

 

Een onvergetelijke ervaring.

Tijdens World Road Show in het Porsche Experience Center in Leipzig konden de klanten van Porsche Centrum Amsterdam alle Porsche modellen zelf ervaren. Het circuit, dat bestaat uit iconische bochten uit circuits van over de hele wereld, was de perfecte plek om de sportieve rijeigenschappen van alle modellen te ontdekken.

Op de watercirkel ervaarde de klant hoe de veiligheidssystemen hun werk doen en speelde zij met onder- en overstuur. Naast het asfalt kwamen de SUV’s van Porsche op het offroad-terrein uitstekend tot hun recht. Tot slot konden zij zien hoe dromen werkelijkheid worden tijdens een rondleiding in de Porsche fabriek.