Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Amsterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50

1105 AL Amsterdam Zuidoost

T: 020 - 4 911 911

info@porschecentrumamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u 
Zaterdag 10:00u - 17:00u 
Zondag Gesloten

 

Modellen

Succesvolle Persoonlijke Pitstop

01 juni 2017

Op woensdagavond 31 mei vond de zeer geslaagde technische avond bij Porsche Centrum Amsterdam plaats. Porsche eigenaren konden door middel van een Service Dialoog met onze ervaren monteurs zich informeren over de techniek van hun Porsche. De eigenaren en andere aanwezigen waren erg enthousiast over de adviezen en ins en outs die zij kregen. 

Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes was het de ideale gelegenheid om als Porsche liefhebber ervaringen met elkaar te delen en te genieten van alle mooie Porsche’s die zowel in de werkplaats waren, als in de showroom stonden. Tussen de technische adviezen door hield Robèr Romviel, race instructeur van de Porsche Sport Driving School internationaal, een leerzame presentatie over het rijden op het circuit met een Porsche.

De belangstelling voor deze avond was erg groot en wij zullen in de toekomst een vergelijkbare avond organiseren. Mocht u geïnteresseerd zijn, meld u dan aan via: events@porschecentrumamsterdam.nl en blijf op de hoogte van de volgende technische avond.