Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sunday Exclusive - Porsche Exclusive Manufaktur Partner

09 oktober 2017

De eerste editie van Sunday Exclusive bij Porsche Centrum Amsterdam was een groot succes! Maar liefst 450 Porsche liefhebbers genoten van een gezellige zondagmiddag die volledig in het teken stond van Porsche Exclusive Manufaktur. Trots konden wij als eerste in Nederland de Gouden Porsche 911 Turbo S Exclusive Series presenteren.

Porsche Exclusive Manufaktur staat voor individualiteit, vakmanschap en ambacht. En dit is precies wat we samen met onze partners Gassan en Oger hebben laten zien. Zo hebben wij speciaal vanuit Stuttgart bijzondere exclusieve Porsche modellen over laten komen, die zorgvuldig met unieke opties zijn samengesteld. Het resultaat? Een uitzonderlijke opstelling van Porsches die niet elke dag te bewonderen is.

We beschikten niet alleen over de Gouden 911 Turbo S Exclusive Series, maar ook de Agaatgrijze uitvoering schitterde in onze showroom. Deze twee Exclusive Series werden omringd door een 718 Cayman S in Miami Blue, een 911 Targa 4S in Racing Yellow, de Macan Turbo met Performance Package in Lava Orange en een witte Panamera Turbo. Het rijtje hebben we compleet gemaakt met een 911 Sport Classic en een Sonderwunsch 911 Turbo 3.3 uit 1982, die nog vóór het Sonderwunsch programma op persoonlijke wens gemaakt is. Het was werkelijk een lust voor het oog.

De genodigden liepen enthousiast rond door onze omgetoverde showroom en genoten aanzienlijk van de bijzondere ambiance. Als enige Officiële Porsche Exclusive Manufaktur Partner in Nederland zijn wij zeer verheugd over het succes en hebben met volle teugen genoten van uw aanwezigheid. 

Ook benieuwd? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen. De Gouden Porsche 911 Turbo S Exclusive Series laten we nog even in de spotlights staan zodat jullie die kunnen komen bezichtigen.

 

Bekijk de eerste foto's hieronder.