Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Terugblik: Exclusieve Circuitdag Porsche Centrum Amsterdam

14 april 2017

Op maandag 10 april 2017 organiseerden wij, in samenwerking met GP Elite, de eerste Exclusieve Circuitdag van Porsche Centrum Amsterdam op Circuitpark Zandvoort. Met 36 personen zat het deelnemersveld helemaal vol. Zowel de beginnende circuit rijders, als de ervaren rijders, stonden te popelen om een lekker stukje te sturen met hun Porsche zonder angst voor bekeuringen, stoplichten of gevaarlijke kruispunten. Zelfs het weer was goed, dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde dag.

Het doel van de Exclusieve Circuitdag was om iedereen de mogelijkheid te geven om circuit ervaring op te doen. Tijdens de Circuitdag hadden de deelnemers de keuze uit twee trainingen. De rijders die niet zo veel circuitervaring hadden, hebben meegedaan met de ‘Performance Training’. Op deze manier leerden zij onder begeleiding van professionele trainers hun Porsche behendig over het circuit van Zandvoort te rijden. De ervaren circuitrijders konden mee doen met de ‘Trackday’, vier uur open pitlane en genieten van het rijden, de auto en de gehele entourage.

De dag begon met een verzorgde lunch en een korte theorie presentatie, inclusief veiligheidsbriefing. Daarna was het zover, de deelnemers konden 4 uur lang oefenen op lange doordraaiers, blinde instuurpunten en de ideale lijn vinden. De Circuitdag is dé manier om ervaring op te doen met rijders die passie hebben voor Porsche en zuinig zijn op elkaars bezit. De sportieve dag sloten we af met een BBQ buiten in de zon en alle deelnemers van de Performance Training kregen een mooi certificaat mee.

Vanwege het succes van deze eerste editie gaan we volgend jaar een tweede Circuitdag organiseren. Wilt u hierover als eerste informatie ontvangen, mail dan naar [email protected], dan zetten we u op de lijst erbij.

Bekijk de foto’s van de Exclusieve Circuitdag hieronder.