Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Wereldpremière van de nieuwe Porsche Macan.

19 januari 2024

Amsterdam, 19.01.2023.

De wereldpremière van de nieuwe Porsche Macan komt rap dichterbij. Tien jaar na de lancering van de eerste generatie van de Macan staat de tweede modelgeneratie op stapel, ditmaal honderd procent elektrisch.

Dynamiek en precisie stonden centraal tijdens de ontwikkeling: rijeigenschappen die kenmerkend zijn voor Porsche. Maar uiteraard zijn innovatie, efficiëntie en design minstens net zo belangrijk. In totaal werden meer dan 3,5 miljoen testkilometers afgelegd onder de meest uitdagende omstandigheden. De volledig elektrische SUV is klaar voor de onthulling, op donderdag 25 januari wordt de nieuwe auto officieel gepresenteerd. 

Na de wereldpremière zal deze beschikbaar zijn in de Porsche Newsroom en is de nieuwe Porsche Macan per direct te bestellen en te configureren bij Porsche Centrum Amsterdam.

Wees voor meer informatie welkom in onze showroom of neem direct contact met ons op.