Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Amsterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

ADE Golf Tournament

24 oktober 2022

Amsterdam, 24.10.2022.

De allereerste editie van het ADE Golf Tournament.
 Afgelopen vrijdag konden wij als trotste sponsor van de eerste editie van het ADE Golf Tournament meegenieten van een uniek toernooi op één van de beste golfbanen van Nederland; The International. Tussen de DJ’s en Porsches door werd er genoten van deze prachtige speelvelden wat zorgde voor een onvergetelijke aftrap van het Amsterdam Dance Event weekend. 

Golf heeft zijn eigen imagotransformatie ondergaan van 'old boys networking' naar een vrijetijdsbesteding voor alle leeftijden, waarbij steeds meer mensen die werkzaam zijn in de media-, entertainment- en muziekwereld het ontdekken. Om het ADE Golf Tournament naar een hoger niveau te tillen en de competitieve aard te stimuleren, hebben verschillende toonaangevende bedrijven en persoonlijkheden uit de industrie de handen ineen geslagen om op een ontspannen, maar serieuze manier tegen elkaar te spelen. Het toernooi was een puristisch 18 Texas Scramble-spel en natuurlijk georganiseerd als een minifestival met eetkraampjes, drankjes en DJ's tussen de holes. 

Houders van een ADE-Pass waren van harte welkom om dit evenement bij te wonen om de spelers te ondersteunen tijdens het toernooi. Uiteraard waren er ook een aantal members van onze Amsterdamse Drivers Club aanwezig. 

Wilt u zelf ook lid worden van de Amsterdamse Drivers Club en 9-holes lopen op de Amsterdamse Golf Club? Laat het dan gerust even weten aan Marcel van Scharrenburg of Christophe Roels.